Tres castells de la gamma alta de set dels Castellers de Terrassa a Badalona

Els blauturquesa preveuen fer aviat el salt a construccions superiors

El 7 de 7 dels Castellers de Terrassa a Badalona.
El 7 de 7 dels Castellers de Terrassa a Badalona. | Castellers de Terrassa
Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a les 14:06h
Els Castellers de Terrassa van actuar aquest diumenge a Badalona, a la diada d'inici de temporada de la colla local, els Castellers de Badalona, i acompanyats també pels Margeners de Guissona. Tot i el fred, les condicions meteorològiques van ser perfectes per la diada, que va començar a dos quarts d'una del migdia.

Els blauturquesa van començar amb un 5 de 7 totalment dominat, que mostra que la feina feta l'any passat no s'ha perdut. A la segona ronda, i tot i que va estar en dubte per possibles absències d'última hora, els terrassencs van descarregar el segon 7 de 7 de l'any sense patir, mentre que a la tercera ronda optaven per un 4 de 7 amb pilar que, tot i estar tancat a la pinya, no va donar cap problema a nivell de tronc. 

Els Castellers, que van comptar amb la col·laboració dels Castellers de Sant Adrià, amb qui tenen molt bones relacions, van tancar la diada amb un pilar de 5 i amb dos pilars de quatre que van servir per fer agafar experiència a la canalla.

Per la seva banda, els Castellers de Badalona van descarregar el 4 de 7 amb pilar a la primera ronda per continuar amb el 5 de 7, el més matiner de la seva història. Els micacos van acabar amb el 4 de 7 i un vano de 5. L'altra colla, els Margeners de Guissona, van arribar molt justos d'efectius, sense arribar a completar les tres rondes i van descarregar el 3 de 6 i el 2 de 6, a més d'un pilar de 4 per acabar.

D'altra banda, els Castellers de Terrassa van participar a la campanya "Els Bombers t'acompanyen a donar sang", al raval de Montserrat de la seva ciutat, per fer palès el seu compromís de col·laborar amb iniciatives socials i solidàries. Els blauturquesa van fer un pilar a la tarda, i diversos castellers de la colla van animar-se a donar sang.