Deu medalles del CPA Ciutat de Terrassa aquest cap de setmana

El club de patinatge artístic va participar en dues competicions, a Premià de Mar i a Granollers

Les participants del CPA Ciutat de Terrassa, a l'Interclubs de Premià.
Les participants del CPA Ciutat de Terrassa, a l'Interclubs de Premià. | CPA Ciutat de Terrassa
Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a les 10:57h
El CPA Ciutat de Terrassa va aconseguir sis podis en la primera fase d'Interclubs de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries que va celebrar-se a Premià de Mar aquest cap de setmana. A la competició també van participar el CP Premià de Mar, el CP Santa Eulalia de Ronçana i el CPA Molins de Rei.

El club va fer doblet en la categoria de certificat. Júlia Cantudo va finalitzar en primera posició, seguida de la seva companya Lídia Ginesta, que va ser segona. En la categoria d’iniciació A, Jordina Argemí va sobresortir en finalitzar primera.

El Ciutat de Terrassa va obtenir un altre doblet en Iniciació B, on Judith Garcia va ser segona i Nathaly Pincay tercera. Completa la llista de podis el tercer lloc de Laia Campos en Iniciació C.
La segona fase de d'Interclubs es disputarà a la localitat de Molins de Rei durant les properes setmanes.  
 
D'altra banda, patinadores del CPA Ciutat de Terrassa van assistir diumenge al IX Trofeu Ciutat de Granollers on van aconseguir un total de quatre podis.

El club va obtenir el primer podi de la mà d'Aitana López, que va finalitzar tercera en la categoria Infantil. En Cadet, Júlia Linares va ser segona. En la categoria Juvenil B, Celia González va executar una excel·lent actuació que la va portar fins a la primera posició. Per últim, Natàlia Pujol va pujar al segon graó del podi a la categoria Juvenil A. 
 

Les representants del club al Trofeu Ciutat de Granollers. Foto: CPA Ciutat de Terrassa