El Terrassa FC recupera el cinquè lloc gràcies al brillant triomf contra l'Ascó

Els gols de Grasa i David López donen la victòria contra un rival directe

Celebració del Terrassa FC contra l'Ascó.
Celebració del Terrassa FC contra l'Ascó. | Terrassa FC
27 de març del 2017
Actualitzat a les 8:38h
La millor versió del Terrassa FC ha tornat. L'equip egarenc ha sumat aquest diumenge tres punts molt importants contra un rival directe, l'Ascó, i recupera la cinquena posició a la classificació. Els vermells es van imposar de manera brillant per 2 a 0 en el partit disputat a l'Estadi Olímpic de Terrassa.

El Terrassa va ser superior en tot moment al seu rival, que arribava per sobre a la taula classificatòria. El matx es presumia com una final. Després d'un bon inici, en el minut 23 va arribar el primer gol de la tard, obra de Joan Grasa en aprofitar un refús de la defensa. En la segona meitat, David López va sentenciar el triomf amb un gol en el minut 72, en una bona combinació amb Velillas.

Gràcies a la victòria, el Terrassa FC se situa amb 47 punts, els mateixos que l'Ascó, tot i que el supera a la classificació per diferència de gols i passa a ser cinquè. L'equip d'Agustín Vacas és a quatre punts de la zona de promoció d'ascens, que marca el Sant Andreu amb 51 punts.