Repte difícil del CN Terrassa femení contra el La Sirena CN Mataró

Les terrassenques s'enfronten a casa a un dels equips més forts de l'estat i d'Europa

Redacció
24 de març del 2017
Actualitzat a les 19:18h
El sènior femení de waterpolo rep aquest dissabte (16 h) La Sirena CN Mataró en partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El conjunt de Xavi Pérez, sisè amb 22 punts, afronta un matx molt complicat, atès que les maresmenques són les actuals campiones de la LEN Trophy i s’acaben de classificar brillantment per a la Final Four de l’Eurolliga, que enfrontarà els quatre millors equips del continent.
 
El tècnic local reconeix que les dues derrotes encaixades fa dues setmanes van pesar en l’ànim del grup. “Va ser dur, sobretot pel resultat de diumenge contra el Madrid Moscardó. Veníem de fer un partit excel·lent dissabte contra el Sant Andreu, però el desgast ens va passar factura i ens va faltar frescor. Ara, però, ja hem passat pàgina”.
 
Pérez diferencia clarament els quatre partits que resten per acabar la fase regular. “Jugarem contra dos equips que disputaran la Final Four, Mataró i Sabadell, que estan molt sobre de nosaltres, i, sobretot, rebrem a casa el Dos Hermanas i el Mediterrani, contra els quals mirarem de sumar per aspirar a la cinquena posició. Crec que la quarta ja queda fora del nostre abast”.
 
Respecte al conjunt que dirigeix Florin Bonca, l’entrenador egarenc es mostra ben clar. “Sobren els qualificatius. La temporada passada va guanyar la LEN Trophy i la Copa de la Reina i, enguany, s’ha classificat per primer cop per a la Final Four de l’Eurolliga, fet que demostra el nivell altíssim de la nostra lliga, que comptarà amb dos equips entre els quatre millors d’Europa”. Dit això, afegeix Pérez, “mai no llencem cap partit. Hi posarem tota la intensitat i la il·lusió, sent conscients que puntuar és pràcticament impossible”.

Quant a la plantilla maresmenca, el tècnic terrassenc considera que destacar una jugadora “seria injust per a la resta”. “Tota la plantilla és magnífica. Tenen molt llançament i joc interior, una molt bona portera holandesa i és un conjunt molt ben treballat defensivament. No pots deixar pensar a cap jugadora, ja que totes tenen capacitat de gol”.