Dos ciclistes ferits en dos accidents gairebé simultanis a Terrassa

Van passar aquest dijous al matí en dos punts diferents de la ciutat

Redacció
24 de març del 2017
Actualitzat a les 14:26h
Dos ciclistes van resultar ferits en dos accidents de trànsit que van passar gairebé alhora aquest dijous al matí a Terrassa. Els dos van passar entre les 9.15 i les 9.30 h; el primer, a l'avinguda de Jacquard, a la zona universitària, i l'altre, al carrer de Salou, al barri de les Arenes.

Sobre un quart de deu, els serveis d'emergències van avisar la Policia Municipal d'un accident de circulació amb un ciclista implicat. Una patrulla i una ambulància van assistir al lloc dels fets, a la cruïlla de l'avinguda de Jacquard amb el carrer de Colom, i va entrevistar-se amb els implicats. Segons sembla, el ciclista estava aturat al semàfor en vermell, i va ser impactat per darrere pel conductor del turisme. El ciclista va ser traslladat per una ambulància a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, on va ser atès de les seves lesions. La bicicleta va quedar a la seu de la UPC, on estudia l'accidentat.

L'altre accident va passar molt pocs minuts després, a la cruïlla del carrer de Salou amb el de Sierra Nevada. Un dels implicats va trucar la Policia Municipal, i va explicar que, després de fer el senyal de cediu el pas a la cruïlla, va arrencar sense veure que venia un ciclista pel carril bici i hi va xocar. Els agents van demanar una ambulància, que va atendre el ciclista, amb diverses contusions, però no va caler que el traslladessin a cap centre mèdic.