El CN Terrassa busca contra el CN Molins la segona victòria consecutiva

Els terrassencs s'enfronten a un equip, sobre el paper, inferior, per consolidar la tranquilitat en la tercera posició

Redacció
24 de març del 2017
El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa rep aquest dissabte (18 h) el CN Molins de Rei Sintagmia en partit corresponent a la dinovena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, tercer a la taula amb 37 punts, disposa, sobre el paper, d’una ocasió propícia per sumar la segona victòria consecutiva després del triomf a la piscina del CN Sant Andreu de dissabte passat. El conjunt del Baix Llobregat, nouvingut a la categoria, és onzè amb nou punts. Ocupa, a hores d’ara, plaça de promoció de permanència.
 
El tècnic local considera que cal afrontar el matx amb la màxima seriositat. “El partit té certa trampa. Els números indiquen que nosaltres sortim com a favorits, però, al final, ells es juguen no perdre la categoria. Tenen el Rubí, el cuer, a només dos punts i estan a tres de la salvació. Sens dubte, ens els trobarem molt motivats”.
 
Dit això, Cobacho remarca també que la cita és vital per a les aspiracions egarenques de mantenir la tercera posició. “Ens queden quatre finals per acabar la fase regular i està a les nostres mans conservar una plaça que crec que ens mereixem. Hem de rematar la feina”. L’entrenador egarenc entén que el triomf a la piscina del Sant Andreu combinat amb la derrota del Mataró a la piscina del Canoe “aporta tranquil·litat” en la consecució d’aquest objectiu. “La distància de cinc punts ens proporciona un marge de seguretat”. Cobacho subratlla que aquest desenllaç és conseqüència de la igualtat que caracteritza la lliga, “al marge del Barceloneta i el Sabadell, que estan un punt per sobre”.
 
El CN Molins de Rei Sintagmia està dirigit per un il·lustre del waterpolo estatal, Sergi Pedrerol. “Com a tècnic, ha sabut aplicar tot el bagatge acumulat en favor de la seva entitat, on està desenvolupant una gran tasca”. L’entrenador terrassenc opina que l’equip del Baix Llobregat practica “un waterpolo senzill que fuig de la precipitació per tal d’evitar els contracops del rival” i en destaca la fortalesa com a col·lectiu per sobre de les individualitats. El CN Molins de Rei compta amb un waterpolista cedit pel CN Terrassa, Bernat Sanahuja, i amb els holandesos Harmen Johannes Muller i Mika Smelt. Max Pugibet n’és el màxim anotador amb 30 dianes.