La Torre sorteja entrades per veure «Garranyics», de Tortell Poltrona, a Terrassa

El nou espectacle del Circ Cric serà al Centre Cultural Terrassa el diumenge 2 d'abril a les 6 de la tarda

La Torre
23 de març del 2017
Actualitzat el 24 de març a les 14:27h
L'espectacle Garranyics, de Tortell Poltrona
L'espectacle Garranyics, de Tortell Poltrona | Manel Sala/CCT
La Torre sorteja un pack familiar de quatre entrades (dos adults i dos nens) per anar a veure l'espectacle Garranyics, el més nou de Tortell Poltrona i el Circ Cric, que diumenge 2 d'abril, a les sis de la tarda, serà al Centre Cultural Terrassa (rambla d'Ègara, 340, Terrassa).

Cada nit, quan la lluna omple de llum el bosc del Montseny, personatges extraordinaris es troben per festejar amb alegria el pas del temps. Criatures fantàstiques que s’apleguen i van creant tota una sèrie d’habilitats talentoses mentre els seus cossos s’adapten al vell mitjà natural on habiten. Enmig d’aquesta festa, dos pallassos, justament fugint del temps que corre, apareixen buscant l’espai on fer allò que van a fer…

Garranyics és un conte inspirat en les faules ancestrals que ens fan reflexionar sobre els contrastos i confluències entre el món rural i el món urbà, l’analògic i el digital, entre el passat i el futur, entre el real i l’imaginari, entre el talentós i el sapastre.

L'espectacle està dirigit a tots els públics i compta amb música en directe.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dijous, 30 de març, a les 10:00 hores. 
La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.