Matadepera va tancar el 2016 amb 2,8 milions d'euros de superàvit

El regidor d'Economia i Hisenda, Albert Garcia Font, ho explica per l'augment d'alguns ingressos

El regidor d'Economia i Hisenda i Noves Tecnologies de Matadepera, Albert Garcia Font.
El regidor d'Economia i Hisenda i Noves Tecnologies de Matadepera, Albert Garcia Font. | Matadepera.cat
Redacció
23 de març del 2017
Actualitzat a les 11:44h
L’Ajuntament de Matadepera ha liquidat els pressupostos de l’any passat aconseguint un superàvit de 2.822.987’77 euros. Així ho ha anunciat el regidor d’economia i hisenda i noves tecnologies Albert Garcia Font en el transcurs d’una entrevista al "Matadepera Notícies" de Matadepera Ràdio que s’emetrà aquest dijous a les 8 del vespre i que recull Matadepera.cat.

Garcia ha valorat el bon resultat pressupostari com a "positiu, fruit d’un increment dels ingressos inicialment previstos degut al bon comportament d'alguns impostos entre els que destaquen l'impost de construcció d'obres i les plusvàlues i una reducció de les obligacions liquidades gràcies a l'esforç de contenció i control de les despeses en totes les àrees de l'ajuntament". Pel que fa al romanent de tresoreria, ha estat de 4.029.604,22 euros. Mig milió d’euros del superàvit obtingut, concretament 506.955 €, es farà servir per fer una amortització extraordinària de crèdit.

Garcia Font desenvoluparà aquestes dades al ple ordinari del mes de març que tindrà lloc el proper dilluns 27 al vespre.