L'il·lustrador Joan Turu se suma a les reivindicacions de l'escola Pere Viver

El centre reclama que es torni a obrir la segona línia de P3 amb un mural que han ajudat a fer els alumnes

El mural de l'escola Pere Viver.
El mural de l'escola Pere Viver. | AMPA Pere Viver
Redacció
23 de març del 2017
Actualitzat a les 11:54h
L'escola Pere Viver i Aymerich de Terrassa, que reivindica que es torni a obrir la segona línia de P3 tancada l'any passat, ha sumat un actiu més en la seva lluita que, tot i que depèn de la demanda en la preinscripció que s'obre aquest mateix dijous, sembla que donarà resultats.

L'AMPA de l'escola va convidar aquest dilluns l'il·lustrador Joan Turu perquè decorés una de les parets del centre. Turu, compromès amb les lluites contra les causes injustes, s'ha unit a l'escola per mostrar, a través de l'educació creativa i emocional de l'escola, el desacord envers els tancaments de línies.

Turu, a més, va decidir barrejar dibuixos seus amb els dels nens de P4 de l'escola. També van col·laborar en la decoració els alumnes de quart de Primària, que s'han quedat sense el projecte dels fillols de l'escola pel tancament de la línia de P3.

L'acció va ser un èxit, segons explica l'AMPA, que explica que "defensar una escola pública, de lliure elecció, igualitària i de qualitat", és, alhora, defensar "present i futur", i conviden tothom a anar a veure el mural i "reflexionar sobre el que voleu per als vostres fills i filles".
 

Els alumnes de quart, ajudant a pintar el mural. Foto: AMPA Pere Viver
 

Joan Turu, en plena feina. Foto: AMPA Pere Viver