El periodista de Terrassa Xavi Coral publica un llibre de viatges

"L'herba sempre és més verda a l'altra banda" es presentarà a Barcelona i a Terrassa la propera setmana

Redacció
26 de març del 2017
El periodista terrassenc Xavi Coral s'estrena com a escriptor, amb la publicació del seu primer llibre: L'herba sempre és més verda a l'altra banda. L'origen d’aquest treball es remunta a l'estiu del 2014, quan l'actual corresponsal de TV3 a Brussel·les va signar una sèrie d'articles de viatges al diari Ara. Aquell cos inicial ha estat ampliat amb noves cròniques i un apunt periodístic que complementa cadascun dels relats, fusionant així la seva professió amb la passió per viatjar. El resultat és una tirallonga de curtmetratges: cinquanta-dos capítols, tan breus com intensos, que configuren un vitrall des d’on admirar "l'altra banda".

Amb un estil fresc i directe, entenedor i vital, l'autor transcriu petites i grans històries, anècdotes, lliçons i sensacions viscudes arreu del món; i ho fa amb una mirada a vegades descriptiva, a vegades reflexiva, però sovint carregada d'humor i ironia.
 
L'herba sempre és més verda a l'altra banda estarà disponible a les llibreries a finals d'aquest mes. Hi haurà una doble presentació. Es presentarà a Barcelona el proper dijous, 30 de març, a la llibreria Altaïr, amb Marc Giró. A Terrassa, la presentació serà l'endemà, divendres 31 de març, a la llibreria La Temerària; l'acte comptarà amb Tian Riba i Pere Mas.