Detectats quatre casos d'alcoholèmia penal la passada matinada a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa inicia diligències penals contra els quatre conductors per delictes contra la seguretat del trànsit

Redacció
22 de març del 2017
La Policia Municipal de Terrassa ha detectat aquesta matinada de dimecres fins a quatre conductors amb taxes d'alcoholèmia penal, és a dir, per sobre de 0,60 mg d'alcohol per litre d'aire espirat.

El primer cas va tenir lloc a la una de la matinada a Can Palet. Un conductor va xocar contra tres vehicles estacionats i va intentar fugir. Els agents el van localitzar posteriorment, en estat ebri. El conductor també va ser sancionat per no presentar cap assegurança del vehicle i per tenir la ITV caducada.

A la mateixa hora, una patrulla va detectar un vehicle circulant a gran velocitat pel carrer de Ramón y Cajal. Després de seguir-lo, la Policia Municipal de Terrassa el va poder detenir al carrer del Prior Tàpia. En les proves d'alcoholèmia va donar resultats de 0,70 i 0,67 mg/l. El vehicle va quedar immobilitzat.

Una mica més tard, sobre un quart de dues, un particular va informar que hi havia un jove estès a la calçada amb un ciclomotor a sobre del seu cos. Una dotació policial va acudir al lloc dels fets, al carrer de Colom, a l'alçada del carrer d'Àries. Els agents van instar al conductor del ciclomotor a sotmetre's a les proves de detecció d'alcohol, que van donar resultats de 0,82 mg/l i 0,76mg/l. Una ambulància va traslladat al conductor ferit a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa amb lesions lleus. L'individu també va ser denunciat per tinença de 2,2 gr d'haixix.

Finalment, a les 4 de la matinada, una unitat policial va presenciar com el conductor d'un turisme circulava massa poc a poc pel carrer de Tarragona, a l'alçada del carrer de Manresa, a Sant Pere Nord. Els agents el van sotmetre a les proves d'impregnació d'alcohol, amb resultats de 0,83 mg/l i 0,81 mg/l.