VÍDEOS Així es va viure la manifestació per la gestió pública de l'aigua a Terrassa

La marxa va omplir, amb un ambient festiu, els carrers del centre de la ciutat

La manifestació per l'aigua pública a Terrassa, en vídeos.
La manifestació per l'aigua pública a Terrassa, en vídeos. | Joaquim Albalate
Joaquim Albalate
20 de març del 2017
Actualitzat a les 10:57h
La manifestació a favor d'una gestió pública i democràtica de l'aigua, que va aplegar més de 2.000 persones a Terrassa aquest diumenge, va desfilar pels carrers del centre de la ciutat amb un ambient alegre i festiu.

La marxa, organitzada per la Taula de l'Aigua i Aigua és Vida, va rebre el suport d'un centenar d'entitats, sindicats i partits polítics, a part de molts ciutadans a títol individual, que van començar a moure's pocs minuts després de les dotze del migdia des de l'estació del Nord en direcció a l'Ajuntament.
 
El món polític terrassenc i del país va donar suport a la manifestació, sota el lema "S'escriu aigua, es llegeix democràcia". A nivell local, l'alcalde Jordi Ballart va ser la cara més destacada, acompanyat per la majoria de regidors del PSC, de Terrassa en Comú, d'ERC-MES i de la CUP. També s'hi van poder veure cares conegudes com Núria Parlon, alcaldessa socialista de Santa Coloma de Gramenet, el diputat d'En Comú Podem Xavier Domènech, la portaveu de la CUP al Parlament, Anna Gabriel o el diputat d'ERC al Congrés Joan Tardà.
 
La marxa va estar encapçalada per les entitats socials, amb càntics com "Aigua neta i a l'aixeta", "Aigua sí, Mina no" o "Volem aigua pública i democràtica".
 Els manifestants van desfilar pel carrer del Nord, el camí Fondo i el carrer de Sant Pere, abans d'arribar al raval de Montserrat, on es van llegir els manifestos finals i hi va haver diverses actuacions.