Els castells tornen a Terrassa per partida doble aquest cap de setmana

La Mostra de la Diversitat Cultural i la Festa Major de Can Palet veuran castells malves i blauturquesa

Els Minyons, a la Festa Major de Can Palet, el 2015.
Els Minyons, a la Festa Major de Can Palet, el 2015. | MdT
Joaquim Albalate
16 de març del 2017
Actualitzat a les 12:19h
La pretemporada castellera comença a treure's la mandra poc a poc, i aquest cap de setmana la ciutat de Terrassa viurà dues actuacions castelleres, una dissabte i una altra diumenge. Fins ara, només s'havien vist castells a la Mitja Marató de Terrassa, el 23 de gener, i alguns pilars.

La primera serà dissabte en el marc de la Mostra de la Diversitat Cultural, al Recinte Firal, en què hi seran els Castellers de Terrassa i els Minyons de Terrassa. Aquests últims s'enfaixaran per primera vegada aquest any en una actuació "normal", després de participar en el concert a favor dels refugiats el passat febrer.

D'altra banda, diumenge al migdia també es veuran castells a la Festa Major de Can Palet, a la cruïlla entre els carrers de Colom i d'Albinyana. Els Minyons estaran acompanyats dels Castellers de Badalona. En les dues actuacions, segons el seu cap de colla, Nani Matas, els malves volen continuar amb la bona feina feta als assajos i començar a provar els castells de set.

I, per la seva banda, els Castellers de Terrassa també actuaran diumenge, tot i que ho faran lluny de casa: a Fontanilles, al Baix Empordà. Els blauturquesa