Més de 700 estudiants participaran a les proves Cangur de matemàtiques a Terrassa

Alumnes de quart d'ESO i de batxillerat de vint centres educatius de la comarca seran aquest dijous a l'ESEIAAT

Les proves Cangur, a l'ESEIAAT de Terrassa.
Les proves Cangur, a l'ESEIAAT de Terrassa. | UPC
Redacció
14 de març del 2017
Actualitzat a les 10:51h
707 estudiants participaran aquest dijous a les proves Cangur de Matemàtiques 2017 a les aules de l'ESEIAAT de Terrassa. Es tracta d'estudiants de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat de vint col·legis i instituts de Terrassa, Rubí, Vacarisses i Viladecavalls

A partir de les deu del matí, els alumnes faran aquestes proves que la Societat Catalana de Matemàtiques organitza cada any a tot el país. L'objectiu és estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través de la resolució de problemes.

La prova consta de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. Els nois i les noies participants d'arreu d'Europa i d'altres països del món es plantegen els mateixos problemes i els han de resoldre en una hora i quart. Els enunciats dels problemes els ha preparat l'associació Le Kangourou sans Frontières. 

Concretament, al Campus de la UPC a Terrassa participaran estudiants dels centres El Cim, Escola Pia, Regina Carmeli, Sagrat Cor, Sant Domènec Savio, Tecnos, Vedruna, Petit Estel-La Nova, i dels instituts Can Roca, Cavall Bernat, Terrassa, Viladecavalls, Egara, Investigador Blanxart, J. V. Foix, La Serreta, Montserrat Roig, Torre del Palau, Vacarisses i Torrent dels Alous.