Dos partits crucials pel femení del CN Terrassa aquest cap de setmana

El conjunt de Xavi Pérez visita dissabte el CN Sant Andreu i rep diumenge el CN Madrid Moscardó

Redacció
10 de març del 2017
El sènior femení de waterpolo encara un cap de setmana clau per al seu futur en la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El conjunt de Xavi Pérez, cinquè a la taula amb 22 punts, afronta dos partits consecutius que resultaran cabdals per mantenir viu el somni de classificar-se entre els quatre millors i jugar el play-off pel títol per primera vegada a la història del club. Demà dissabte, a les 18.00h, visitarà el CN Sant Andreu en matx corresponent a la catorzena jornada, mentre que diumenge, a les 12.45h, rebrà el CN Madrid Moscardó en partit ajornat de la desena jornada.
 
El tècnic local entén que l’equip es troba davant d’un veritable repte. “Estem davant de dos partits molt complicats, que anirem a buscar amb la mateixa intensitat. Lògicament, a priori, els tres punts com a local són especialment importants”. Pérez afirma que l’equip arriba físicament preparat a la cita. “De fet, es tracta d’un plantejament molt similar al de la Copa de la Reina. La diferència horària entre els dos partits és pràcticament la mateixa. Sí que és cert, però, que el Madrid Moscardó arribarà més descansat, atès que no juga demà”.
 
Un equip amb quatre noves internacionals
 
Analitzant cada partit per separat, l’entrenador egarenc remarca la dificultat extrema del xoc contra el Sant Andreu. “Per sumar allà, necessitem fer un partit rodó i que elles no tinguin el dia. A la primera volta, a casa, vam treure un punt després d’una actuació excel·lent”. Pérez entén que l’equip dirigit per Javier Aznar “ha fet un pas endavant respecte l’inici de la lliga”. “Són clarament favorites: van terceres, han jugat a Europa enguany i van plantar cara al Sabadell a la Copa de la Reina”.
 
El tècnic terrassenc considera que el fet que Miki Oca hagi convocat quatre jugadores del Sant Andreu en la seva darrera llista “demostra el seu potencial”. A més de les seleccionades Paula Crespi, Alejandra Aznar, Carmen Baringo i Mireia Guiralt, Pérez remarca l’aportació de l’esquerrana Helena Lloret, màxima anotadora de la lliga amb 45 dianes, de la portera australiana Elysha Alli O’Neill i de la també aussie Elle Susan Armit.
 
Un rival directe
 
Quant al matx de diumenge contra el Madrid Moscardó, l’entrenador del CN Terrassa el qualifica de “decisiu” per la lluita per la cinquena posició. “Realment, en cas de victòria, obriríem una escletxa molt interessant”. Hores d’ara, les madrilenyes són sisenes, a tres punts de les terrassenques. “Ens la juguem contra un rival directe”.
 
Pérez destaca la duresa i la intensitat defensiva del conjunt dirigit per Beatriz Espinosa, “una entrenadora que coneixem de les categories inferiors i que sap imprimir caràcter als equips”. Del planter madrileny, esmenta la presència de Patricia Herrera, la portera suplent de la selecció espanyola, de la medallista de plata amb la selecció júnior aquest estiu Marta Mota i de la també internacional en categories inferiors Andrea González, ben secundades per Elena Vesperinas i Ángela Ruiz.