Terrassa homenatjarà Lluís Llach en el 50è aniversari del seu primer concert

El cantautor va pujar dalt d'un escenari per primer cop al Socialet el 22 de març del 1967 | El Matí de Catalunya Ràdio s'emetrà en directe des del mateix lloc el proper dia 22, amb la presència del mateix Llach i de diversos músics més

Lluís Llach, al seu primer concert, a Terrassa.
Lluís Llach, al seu primer concert, a Terrassa. | El Social
Redacció
06 de març del 2017
Actualitzat a les 10:25h
El Centre Cultural Social de Terrassa homenatjarà Lluís Llach el proper 22 de març, el dia en què farà 50 anys que va pujar per primera vegada dalt d'un escenari com a component del col·lectiu Els Setze Jutges.

De fet, aquell primer recital del cantautor, que pocs anys després agafaria fama, sobretot, a partir de la composició de L'Estaca, va ser a Terrassa. Concretament, va fer-ho al Socialet, part de l'aleshores Centre Social Catòlic. Un concert en què, segons explica la seva pàgina web, es va passar tot el temps amb els ulls tancats i amb les cames tremolant.

Amb motiu d'aquest aniversari, El Social se sumarà a l'homenatge que li dedicarà l'ANC, i Llach tornarà a trepitjar l'escenari del Socialet. Ho farà dins del programa El Matí de Catalunya Ràdio dirigit per Mònica Terribas, que s'emetrà en directe des del teatre terrassenc, i que també comptarà amb les actuacions de músics reconeguts.

Els socis del Social podran recollir invitacions per assistir a l'acte a la secretaria del Centre del 8 al 13 de març. A partir del 14, se'n donaran a les persones que no siguin sòcies de l'entitat fins a esgotar les localitats.