Una quarantena d'empreses i institucions, al XI Fòrum Empreses ESEIAAT

La trobada entre estudiants, empreses i recent graduats serà aquest dimecres a l'edifici TR5 del Campus Terrassa

Una edició anterior del Fòrum Empreses ESEIAAT.
Una edició anterior del Fòrum Empreses ESEIAAT. | UPC Terrassa
Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:27h
L'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeronàutica i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) organitza aquest dimecres el XI Fòrum d'empreses ESEIAAT, que s'ha consolidat en un dels espais d'interrelació entre empreses, estudiants i recent titulats del sector més importants del país.

Prop de 40 empreses i institucions participaran i cercaran talent politècnic en aquest fòrum, que tindrà lloc aquest dimecres 1 de març a partir de les deu del matí a l'edifici TR5 de l'escola, adscrita a la UPC.

Ultramàgic: de l’aventura a l’empresa

La jornada s’iniciarà a les 10 h, a la sala d’actes de l’Escola (c. Colom, 11), amb la benvinguda a càrrec del director del centre, Xavier Roca i de la vicerectora d’Estudiants de la UPC, Marisa Zaragoza.

Tot seguit, el General Manager de l’empresa igualadina de globus aerostàtics, Ultramàgic S.A., Josep Maria Lladó, explicarà en una conferència com va sorgir la seva empresa després d’una primera expedició en el seu globus a l’Àfrica. Aquest viatge va durar 11 mesos i va implicar 40 vols per anar des de Zanzibar (Tanzania) fins a Kisiangani.

Un pol d'atracció per institucions i empreses

Amb 4.300 estudiants matriculats, l'ESEIAAT ha esdevingut una de les grans escoles d'enginyeria de Catalunya i de l'Estat, amb prop de 1.000 graduats cada any, i per tant és un centre de formació estratègic per al país, on, segons l'escola, el 90% dels seus titulats troben feina tres mesos després de graduar-se. Per això és un pol d'atracció per a les grans, petites i mitjanes empreses i per a les institucions que cerquen professionals altament qualificats.