Els Carboners de Terrassa recuperen les bones sensacions

Clara victòria del primer equip a Reus

28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 7:54h
El primer equip dels Carboners es va retrobar amb la victòria aquest dissabte davant el Reus Deportiu en el partit jugat a la capital del Baix Camp. Els egarencs van recuperar les bones sensacions, anb un domini en melè i touch i amb uns rivals que concedien massa cops de càstig.

Al final de la primera part els Carboners ja havien aconseguit els quatre assajos que els donaven el punt bonus ofensiu i un còmode avantatge de 0-28. La segona part continuava amb la mateixa tònica i uns reusencs més cansats, que a més rebien dues targetes grogues. Els Carboners recuperaven un joc i unes sensacions perdudes les darreres jornades i s'imposaven per 0 a 47. La setmana que ve és jornada de descans per al primer equip carboner.

De la seva banda, el segon equip carboner pagava una mala primera part en la seva visita al Martorell "B", que s'enduia la primera victòria de la temporada en la Tercera Catalana. Amb un major pes en la davantera, els del Baix Llobregat dominaven clarament a la melè i en el joc de davantera per arribar al final dels primers 40 minuts amb un clar 34-5 al marcador a favor dels locals. En la segona part, però, els Carboners "B" sabien aprofitar la major lleugeresa i aconseguien contenir els atacs del Martorell "B", no podent, però, impedir una clar derrota per 46 a 5.

Pel que fa a les Carboneres, van encaixar la primera derrota en la Segona Catalana al caure clarament contra el RC l'Hospitalet RC per 10-34. En un mal dia, les groc-i-negres es veien superades en tot moment contra unes rivals que no van patir en cap moment per endur-se la victòria.

Finalment, el combinat sub-18 format pel RC Badalona i Carboners guanyava per un clar 40-12 al combinat Catalunya Central, i aconsegueix així la primera posició de la Tercera Catalana.