Enxampen un motorista sense casc i triplicant la taxa d'alcohol permesa

L'infractor va intentar evitar fer la prova d'alcoholèmia excusant-se en què tenia problemes respiratoris | Va passar aquest dijous al vespre a Les Fonts de Terrassa

Redacció
24 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:48h
Aquest dijous al vespre, una patrulla de la Policia Municipal va observar com el conductor d'un ciclomotor circulava molt a poc a poc i sense el casc obligatori pel carrer de Simeó Garcia, al barri de Les Fonts.

Segons fonts policials, quan els agents van anar a sol·licitar-li la documentació, els agents van detectar que desprenia una forta olor d'alcohol. El conductor va ser instat a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia, però s'hi va negar al·legant que tenia una insuficiència respiratòria.

Tot i això, quan els agents li van explicar que si es negava a realitzar les proves podria encórrer en un delicte, el motorista va accedir i va ser traslladat a la comissaria, on va donar taxes de 0,70 i 0,72 mg/l, gairebé el triple de la taxa permesa.

Davant d'aquests resultats, el ciclomotor va quedar immobilitzat en la via pública, i el conductor va ser informat que se li obririen diligències penals per conduir un vehicle a motor sota la influència de l'alcohol. A més, va ser multat per conduir sense el casc protector.