Canvis en l'accés de l'aparcament del raval de Montserrat

Des d'aquest divendres es podrà circular per una part de la Rambla per facilitar l'arribada a l'estacionament

L'entrada de l'aparcament del raval de Montserrat.
L'entrada de l'aparcament del raval de Montserrat. | GSV
Redacció
24 de febrer del 2017
Actualitzat el 28 de febrer a les 18:56h
L'aparcament del Raval de Montserrat canvia, aquest mateix divendres, d'itinerari d'accés. Les restriccions de circulació a la rambla d'Ègara obligaven, fins ara, a establir un recorregut força complex per accedir a aquest estacionament.

Per això, l'Ajuntament de Terrassa ha decidit fer una excepció a aquestes restriccions, i s'ha autoritzat un nou trajecte per l'arribada des del nord. El nou canvi implica que, a partir d'ara, s'autoritza la circulació per la Rambla en sentit sud des del carrer de Pau Claris fins al de la Goleta, on es troba l'entrada del pàrquing. De la mateixa manera, es podrà circular en el mateix sentit des del carrer de Volta.

Fins ara, el recorregut s'havia de fer també des del carrer de Pau Claris, però obligava a circular per alguns carrers del barri de Ca n'Aurell, incrementant el trànsit en aquella zona.

La modificació que s'estableix ara simplifica considerablement l'accés a l'aparcament. A més, també es canviarà el nom de l'estacionament per "Ajuntament - Mercat", i s'actualitzarà la senyalització per als itineraris més habituals.