El CN Terrassa femení de waterpolo visita l'Escuela WP Zaragoza

L'equip de Xavi Pérez disputa el segon partit consecutiu fora de casa

Redacció
25 de febrer del 2017
Actualitzat a les 7:33h
L'equip sènior femení de waterpolo visita aquest dissabte (18.00h) l’Escuela WP Zaragoza en partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. Després de la victòria convincent a la piscina del CN Rubí dissabte passat, el conjunt de Xavi Pérez, sisè amb 16 punts, disputarà el segon matx consecutiu a fora amb l’objectiu de refermar la bona imatge oferta i sumar tres punts més davant un rival que ocupa plaça de promoció de permanència.
 
Tot i la distància que separa ambdós equips a la taula, el tècnic local adverteix de la dificultat de superar les aragoneses quan actuen com a locals. “És un conjunt clarament més fort que quan juga a fora. Es pot comprovar en els resultats que presenten. Fa dues setmanes van perdre de només dos gols contra el Mediterrani i dissabte passat van fer un partit notable a la piscina del Madrid Moscardó que van acabar perdent per 15 a 12. Han anat clarament de menys a més enguany”. Pérez recorda que, independentment de la classificació, les visites a Saragossa sempre han resultat molt complicades. “Haurem de treballar molt i bé per endur-nos el triomf. És cert que són tres punts vitals per a nosaltres”.
 
L’entrenador egarenc admet conèixer molt bé l’equip que dirigeix Fran Orizo, tècnic amb qui ha conviscut en competicions internacionals amb la selecció espanyola femenina júnior. “De fet, diria que fem moviments semblants en atac i en defensa. Tenim força similituds tàctiques”. Quant al planter, el tècnic terrassenc destaca l’aportació de Míriam Ciudad, medallista amb la selecció espanyola júnior l’estiu passat i màxima anotadora de l’equip amb 26 dianes. “És una molt bona llançadora. Acostuma a decidir en les accions de superioritat i l’equip treballa moviments específics per a ella”. Ciudad està ben secundada en atac per Patricia Genzor i Julia Tazueco. Pérez també esmenta l’emergent Laura Gómez, “una waterpolista forta físicament que és perillosa quan entra a dos metres a fer de doble boia”.