Cultura assegura que sí hi ha hagut oferiment per negociar la proposta de la CUP pels concerts de Festa Major

Els anticapitalistes es queixaven que el regidor Jordi Flores els havia negat la negociació | El regidor de Cultura els hauria estès la mà a comentar el tema, segons demostrarien els correus intercanviats

Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat a les 0:53h
El servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa ha desmentit que no s'hagi volgut negociar la proposta de la CUP de posar en mans de la ciutadania l'elecció dels concerts de Festa Major. La regidoria encapçalada per Jordi Flores al·lega que sí es va fer un oferiment explícit per comentar la proposta. Malgrat que el regidor de Cultura els va anunciar que la proposta redactada era "tècnicament inviable" i que per això votarien en contra al ple, també es posava a disposició de la CUP per continuar comentant el tema. Des de Cultura asseguren que així consta als correus electrònics intercanviats entorn a aquest afer.

La CUP ha lamentat aquest dimecres l'anunci de vot contrari de l'equip de govern i ha arribat a afirmar que era "insultant" la negativa a negociar, una negativa que no hauria existit en cap cas des del servei de Cultura. La negociació no s'hauria dut a terme, segons fonts del servei, per la no continuació de les converses per part dels cupaires, ja que l'oferiment per part del regidor sí existia. A més, manifesten que han sobtat les crítiques fetes a l'equip de govern a través de la premsa pels mateixos motius.

Durant el ple d'aquest dijous la proposta de la CUP es debatrà entre els diferents grups i el regidor de Cultura donarà les explicacions pertinents per justificar el vot contrari de l'equip de govern. A més, el servei de Cultura es mostra obert a fer arribar la justificació al grup municipal de la CUP si sol·licita l'argumentari per escrit.