Matadepera tanca per obres la zona infantil del Bosquet

Renovarà el clavegueram i renovarà el paviment de la zona de jocs, entre d'altres actuacions

La zona infantil, tancada per reformes.
La zona infantil, tancada per reformes. | Matadepera.cat
Redacció
22 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:11h
Des d’aquest dimarts 21 de febrer i per espai d’uns dos mesos aproximadament, fins a finals del mes d’abril, la zona infantil del Bosquet de Matadepera estarà tancada per reformes, les més destacades, la renovació del clavegueram per evitar aigües estancades, i la millora del paviment de la zona de jocs infantils.

“Hem volgut aprofitar el tancament parcial del bosquet per les obres de la nova prefectura de la policia per dur a terme aquests canvis”, ha comentat a Matadepera.cat el regidor d’habitatge i serveis Pol Roura, “i ara que encara no ha arribat el bon temps pensem que no es notarà tant com si féssim aquests canvis a la primavera o a l’estiu”.

Les obres de reforma del clavegueram evitaran que les aigües pluvials o l’aigua de la font de Mariapfarr, a la mateixa plaça, empastifin la zona i s’hi puguin fer mosquits tigre. Les de la zona infantil consistiran en el la substitució de l’enreixat de l’equipament de l’”aranya” o la xarxa tridimensional pels nens i en la renovació de tot el paviment de tota la zona per una mena de moqueta més tova que farà que es guanyi en seguretat i comoditat.