El Mercat de les Puces de Ca n'Aurell celebra el seu tercer aniversari

El primer mercat de l'any, després de suspendre per la pluja el de gener, estrenarà la seva nova imatge aquest dissabte

Redacció
22 de febrer del 2017
Ca n'Aurell celebra aquest dissabte el tercer aniversari del Mercat de les Puces que organitza Ca n'Aurell Comerç i Serveis. Com a cada edició, s'hi podran trobar comerços, articles de segona mà i artesania. Les parades estaran repartides pel Parc de Sant Jordi: davant de l’accés a la Masia Freixa, al voltant de l’era i al costat del bar.

Després de tres anys de Mercat de les Puces, aquest any torna, després d'haver d'anul·lar el del gener per la pluja, amb un canvi d'imatge que es va presentar el dia 7 de gener amb un mapping a la plaça del Progrés.

A més, aprofitant que serà Carnestoltes, s'hi podran trobar parades decorades per l'ocasió i, fins i tot, algun paradista disfressat. També hi haurà parades solidàries de les associacions "Una oportunidad como los demás", "Todos contra la Histiocistosis" i "Cors lluitadors de Duchenne".

D'altra banda, a les dotze del migdia tindrà lloc la visita guiada que fa cada mes l'Oficina de Turisme de Terrassa per la Masia Freixa i el parc de Sant Jordi, amb punt de sortida a la porta de la masia.