Tres equips benjamins de l'Atlètic Terrassa, campions a la Copa Federació

El Vallès 5x5 masculí, l'Atlètic B Negre femení i l'Atlètic Negre masculí han guanyat el títol

Redacció
21 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:13h
Tres equips del planter de l'Atlètic Terrassa Hoquei Club s'han proclamat campions de la Copa Federació. Concretament, es tracta de tres formacions de la categoria benjamí, en què els jugadors i jugadores tenen entre 8 i 9 anys. 

El primer equip que ha resultat campió ha estat el Vallès Esportiu Groc, del grup E de la categoria 5x5 benjamins. L'equip està format per Joan Badia, Pere Pons, Pau Rambla, Jan Morcillo, Miqui Casals, Nico Rodriguez i Xavi Malgosa, l'entrenador és Santi Gómez i el delegat, Antonio Malgosa.
 

L'equip Vallès Groc 5X5 Benjamins de l'Atlètic Terrassa. Foto: ATHC


Per la seva banda, l'equip de l'Atlètic Terrassa B Negre Benjamí femení s'ha proclamat vencedor en el grup B de la Copa Federació. Les jugadores han estat Jana Caparrós, Sussana Barrachina, Cristina Cunill, Georgina Martín, Luz Nouinou, Silvia Frisach i Jana Salas. Les ha entrenat Pau Cunill i Helena Álvarez ha exercit com a delegada.
 

L'equip B Negre Benjamí femení de l'ATHC. Foto: ATHC


I, per últim, l'Atlètic Negre Benjamí masculí ha guanyat al grup A de la Copa Federació. L'equip entrenat per Quim Malgosa està format per Marc Martín, Jan Miralda, Octavi Pons, Roger Bellaubí, Cesc Bosch, Quim Bosch, Abel Serrano i Quim Coral. Jaume Bosch n'ha estat el delegat.
 

L'equip Negre Benjamí masculí de l'Atlètic Terrassa. Foto: ATHC