Sant Cugat impulsa un projecte per oferir música en directe a l'espai públic

Es tracta de la iniciativa "Músics de carrer", que permetrà als artistes que ho sol·licitin i passin una selecció actuar a diversos punts de l'eix comercial

Hi haurà localitzacions perquè els artistes actuïn en directe al carrer
Hi haurà localitzacions perquè els artistes actuïn en directe al carrer | Localpress
Redacció
21 de febrer del 2017
Sant Cugat del Vallès ha posat en marxa el projecte Músics de carrer, una iniciativa de dinamització musical que oferirà a artistes que ho demanin i passin una selecció, espais per tocar a l'eix de vianants del centre de la ciutat. Els seleccionats actuaran a deu punts identificats en dues franges horàries des del 17 d'abril fins el 30 de setembre. 

L'objectiu d'aquest projecte és oferir espais per al directe per donar a conèixer el talent local, ordenar l’activitat musical al centre de Sant Cugat i crear nous punts per a la promoció musical. El projecte s’adreça a tots els músics, tant professionals com amateurs, així com a persones vinculades a centres de formació musical del municipi.

L’Ajuntament donarà 30 llicències per participar-hi i la iniciativa tindrà una durada de cinc mesos. Els interessats podran presentar les propostes de l'1 al 20 de març a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o a l'Oficina Musical La Pua.

La tinenta d’alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat el caràcter col·laboratiu de la proposta que permetrà "fer aflorar el talent santcugatenc" i  "regular les actuacions musicals a l’espai públic".