La segona edició del Matadepera Swing Weekend se celebrarà el juny

Es preveu l'assistència d'uns 150 balladors d'arreu del món

El pavelló de Matadepera, durant la primera edició del festival Matadepera Swing Weekend.
El pavelló de Matadepera, durant la primera edició del festival Matadepera Swing Weekend. | MSW
Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:11h
El cap de setmana del 16 al 18 de juny se celebrarà la segona edició del festival internacional Matadepera Swing Weekend. Com en l'edició passada, es preveu l'assistència de 150 balladors procedents de tot el món. El Matadepera Swing Weekend és un festival de Lindy hop i Collegiate shag.

El festival comptarà amb classes de ball amb professors de renom internacional, festes per ballar amb música en directa, exhibicions i competicions. El festival acollirà ballarins de tots els nivells i procedències, per fer ballar el poble a ritme de swing durant tot el cap de setmana.

Durant el Matadepera Swing Weekend es podrà gaudir de tota mena d’activitats relacionades amb el swing, amb Matadepera i amb la natura.

Algunes de les activitats que oferirem seran classes de Lindy hop, Collegiate shag, balboa, aeris o followers' style; concerts; ballades amb música enllaunada, excursions, etc.

El cartell de professors compta amb noms de primer nivell com els alemanys Marcus Kock i Bärbl Kaufer, amb més de 25 anys d'experiència, els lituans Arnas Razgunas, Eglé Nemickaite, Mindaugas Bikauskas i Simona Pogosian o les estrelles locals Pol Prats, Sara Planas, Àlex Mas, Núria Bonet, Eduard Rodríguez i Sílvia Parés. Tots ells faran ballar el poble a ritme de swing amb classes de Lindy hop i Collegiate shag entre d'altres estils.

La primera banda confirmada per aquesta segona edició és la banda Shakin'all, liderada per Dani Alonso. Les inscripcions obriran el dimecres 1 de març.