El CN Terrassa es retroba amb la victòria a la piscina del CN Catalunya

Els terrassencs tallen amb la ratxa de tres derrotes consecutives en un partit que van dominar però sense tancar-lo (10-11)

20 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:05h
El CN Terrassa va guanyar a domicili el CN Catalunya (10-11) en partit corresponent a la 15a jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho va retrobar-se, així, amb la victòria després de tres derrotes consecutives en un matx que, tot i dominar, no va tancar definitivament. Amb aquest resultat, els egarencs es consoliden en el tercer lloc de la taula amb 33 punts.

El primer període va esdevenir una presa de contacte. Els locals van avançar-se en la primera acció del partit de la mà de Gasulla. Els terrassencs van capgirar l’electrònic gràcies a dues jugades en home de més culminades per Agustí Pericas i Fran Sánchez. La diferència mínima es va mantenir fins al final del quart després que Óscar Aguilar contrarestés la diana prèvia d’Arnella.

El CN Terrassa va fer forat en el segon període. Álvaro Granados va anotar el 2 a 4. Tot seguit, el Catalunya va retallar distàncies a través d’Al Dughther. En aquest punt, els de Dídac Cobacho van encadenar un parcial de 0 a 2 que els va permetre marxar al descans amb un esperançador coixí de tres dianes. Marc Salvador i Oriol Rodríguez, en sengles accions en superioritat, van col·locar el 3 a 6 al marcador. Els gols d’Al Dughther i Ricard Alarcón en els darrers dos minuts del quart van situar el 4 a 7 amb què es va arribar a l’equador del matx.

A la represa, els egarencs van seguir controlant el ritme, si bé no van aconseguir ampliar la diferència i sentenciar definitivament el matx. Els de Tato Garcia van apropar-se amb una diana d’Arnella. Granados va firmar la rèplica terrassenca. Mitjan quart, una jugada en home de més transformada per Salvador va concedir al CN Terrassa el màxim avantatge fins al moment (5-9). Gasulla, a un minut del final del tercer període, va escurçar el marge.

A l’últim quart, el conjunt de Dídac Cobacho va gestionar la renda davant un rival que no va baixar els braços en cap moment. Prats, en superioritat numèrica, va marcar el 7 a 9. En l’acció següent, un penal de Plazas va permetre Alarcón situar de nou els tres gols de distància.

El Catalunya, no obstant, va continuar lluitant i va encadenar un parcial de 2 a 0, obra d’Egedi i Gasulla, que va col·locar un perillós 9 a 10 amb encara tres minuts i mig per davant. Els egarencs van certificar el triomf a un minut i mig de la botzina per mitjà de Rodríguez. El darrer gol dels locals a deu segons del final, anotat per Egedi, va esdevenir estèril.

Visita al Quadis CN Mataró

El CN Terrassa tornarà a jugar a fora el proper dissabte 25 de febrer. Visitarà el Quadis CN Mataró en partit corresponent a la 16a jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El matx arrencarà a les 12.45h.

CN Catalunya: Ariño, Egedi (2), Álvarez, Plazas, Prats (1), Arnella (2), Aguilella, Al Dughther (2), Morell, Gasulla (3), Popovic.
Entrenador: Francesc Xavier Tato Garcia.

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Pericas (1), Alarcón (2), Ó. Aguilar (1), Salvador (2), Sánchez (1), Granados (2), Pérez, Galeev, Rodríguez (2), Chico, Albacete.
Entrenador: Dídac Cobacho.

Àrbitres: Guardia i Trojan.

Parcials: 2-3, 2-4, 2-2 i 4-2.
Resultat acumulat: 2-3, 4-7, 6-9, 10-11.
Evolució del marcador: (1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3), (2-4, 3-4, 3-5, 3-6, 4-6, 4-7), (5-7, 5-8, 5-9, 6-9), (7-9, 7-10, 9-10, 9-11, 10-11).