Un home i el seu gos, atropellats en un accident de trànsit al barri del Segle XX

L'home ha patit un traumatisme cranial, i una de les conductores implicades també ha resultat ferida lleu

Desperfectes a causa de l'accident, al carrer de Joan Monpeó.
Desperfectes a causa de l'accident, al carrer de Joan Monpeó. | Joaquim Albalate
Joaquim Albalate
20 de febrer del 2017
Actualitzat el 21 de febrer a les 11:39h
Un home ha resultat ferit en un accident de trànsit aquest dilluns al matí al barri del Segle XX de Terrassa. Segons han explicat testimonis dels fets a La Torre, pocs minuts després de les deu del matí, per causes que encara es desconeixen, un cotxe que circulava pel carrer de Joan Monpeó, a la cantonada amb el carrer de les Navas de Tolosa, i s'ha estavellat contra la vorera. Hi ha hagut un segon cotxe implicat que estava aturat una mica més endavant del senyal de cediu el pas perquè una furgoneta li impedia veure si venia algú.

El cotxe s'ha encastat contra la façana d'un bloc de pisos de la cantonada, amb la mala fortuna que un home, veí del barri, que passejava el gos, ha quedat atrapat entre el vehicle i la paret. Els dos efectius del SEM que s'hi han desplaçat han traslladat l'home, ferit greu amb un traumatisme cranial, a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Una de les conductores també ha resultat ferida, amb una fractura del tabic nasal, segons han explicat a aquest mitjà fonts dels Bombers, que hi han enviat tres efectius, mentre que l'altra ha hagut de ser atesa per un atac d'ansietat. El gos que passejava l'home també ha hagut de ser rescatat i ha resultat ferit.

L'accident ha passat a la zona industrial del barri, un sector especialment conflictiu pel que fa al trànsit a causa de la presència de múltiples camions derivats de l'activitat de les diverses empreses. De fet, el carrer on ha passat l'accident fa força baixada i habitualment els vehicles industrials impedeixen la visibilitat, un fet que provoca accidents de manera habitual.
 

La cantonada del carrer de Joan Monpeó amb el de les Navas de Tolosa. Foto: Google Street View