El sènior femení del CV Terrassa guanya i somia amb la permanència

Les terrassenques s'imposen al tie-break en un partit molt disputat davant l'Avap Girona B

El sènior femení del CV Terrassa, contra l'Avap Girona B.
El sènior femení del CV Terrassa, contra l'Avap Girona B. | CVT
20 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:59h
El Sènior Femení A del Club Voleibol Terrassa va jugar aquest dissabte el partit corresponent a la tercera jornada de la fase de permanència a Tercera Catalana. El partit, contra l'Avap Girona B, va ser extremadament disputat.

Durant el primer set, que es va decantar per l'equip local, les de Terrassa van mostrar un joc molt ordenat i amb pocs errors no forçats, dificultant el joc de les gironines, que no trobaven el camí de l'atac. Les poques ocasions clares que les visitants van tenir van ser neutralitzades per una contundent defensa local. El set va finalitzar amb un resultat de 25-20.

En el segon i tercer set, però, les egarenques van perdre la calma i el poc encert en l'atac, una dinàmica que han patit al llarg de la temporada, va fer imposar-se a les de Girona per 20-25 en els dos sets.

En el quart, les de Dobón i Guil, amb més ganes i recuperant l'ordre i el joc que les defineix, van arribar al tie break emportant-se el set per 25-20.

Finalment, al tie break les de Terrassa van imposar-se sobre les gironines amb un joc molt tranquil i sense errors, aconseguint un marcador final de 15-13.

L'ajustat partit situa les de Terrassa en la tercera posició en la fase de descens i les fa somniar amb l'anhelada permanència. El proper partit serà diumenge 26 a les deu del matí, com a visitants, a l'Hospitalet.