El Terrassa FC guanya al camp de la UE La Jonquera amb un gol olímpic

Els vermells es van endur la segona victòria fora de casa de la temporada (0-1) amb un gol directe de córner a l'inici de la segona meitat

Els jugadors del Terrassa FC, celebrant la victòria a Les Forques.
Els jugadors del Terrassa FC, celebrant la victòria a Les Forques. | TFC
Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:06h
El Terrassa FC ha tornat de la primera visita a La Jonquera de la seva història amb els tres punts a la butxaca. L'equip vermell ha tornat de Les Forques, el camp jonquerenc, amb la segona victòria com a visitant de la temporada contra un rival que, tot i haver pujat a Tercera Divisió per primera vegada la temporada passada, no ha posat les coses fàcils als terrassistes.

El partit ha començat amb domini dels vermells, amb diverses arribades perilloses a l'àrea local i amb uns quants llançaments de falta que han obligat a la defensa local i al porter a lluir-se, tot i que la UE La Jonquera també ha arribat en diverses ocasions a l'àrea visitant. Al final de la primera meitat, els verds s'han bolcat a la porteria terrassista, amb jugades perilloses a pilota parada i una de les jugades més polèmiques, un penal simulat pel local Joan Pons que li ha costat la targeta groga.

Tot i aquest final del primer temps, el segon ha començat de la millor manera possible. Un servei de cantonada llançat pel migcampista Raúl Torres ha acabat dins de la porteria, el que s'ha convertit en un golàs. A partir del gol, l'equip terrassenc ha respirat i ha jugat amb la tranquil·litat de l'avantatge, sense deixar d'atacar per intentar ampliar la renda de gols, amb alguna ocasió clara com un tir de Pol Ballesteros que ha sortit per poc.

Amb la victòria, el Terrassa FC es torna a apropar a un play-off d'ascens del qual s'havia allunyat lleugerament les últimes jornades, amb un empat i una derrota. Ara la quarta posició, que dona dret a jugar la promoció i que ocupa el Vilafranca, se situa a només tres punts dels vermells.

La setmana que ve, el compromís dels egarencs serà d'allò més exigent: rebran la visita a l'Olímpic de Terrassa del Peralada, que és segon a la classificació amb 54 punts, tot i que ha perdut dos dels últims tres compromisos fora de casa.