El CN Terrassa visita el Rubí en una reedició del partit de Copa de la Reina

El derbi vallesà esdevindrà una reedició del xoc de quarts de final, en què es va imposar l'equip egarenc

Redacció
17 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:18h
El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa visitarà aquest dissabte (18.15h) la piscina de Can Rosés per enfrontar-se al CN Rubí en partit corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El derbi vallesà esdevindrà una reedició del xoc de quarts de final de la Copa de la Reina que va tenir lloc fa tot just una setmana. El conjunt de Xavi Pérez, sisè amb 13 punts, mirarà de tornar a batre un rival que és setè a cinc punts de les egarenques.
 
El tècnic local destaca la importància del matx. “És vital per a nosaltres. Si volem aspirar a millorar a la taula, hem de guanyar. A més, si ho aconseguim, ampliem la diferència amb elles fins als vuit punts, mentre que perdre suposaria que se situessin a només dos. La diferència entre una cosa i l’altra és enorme”. Pérez entén que, amb un referent tan proper, el partit resulta més difícil per a l’equip que va vèncer. “Ens coneixem cada cop més, fet que implica que el nivell es vagi equilibrant. Cal tenir en compte que, a la Copa, teníem tota la graderia a favor. Demà, en canvi, juguem com a visitants. Haver-les superat tant en el partit de lliga de la primera vota com la setmana passada no ens garanteix absolutament res”.
 
L’entrenador egarenc creu que l’equip arriba en bon moment al repte. “Vam buscar l’estat de forma ideal per a la Copa i crec que vam oferir una imatge molt positiva. Ara estem treballant per mantenir aquestes prestacions, per no baixar el nivell”. Pérez s’espera un rival molt semblant al de fa set dies. “En tan poc temps només es poden corregir detalls. Li posaran més intensitat i seran fidels a les seves virtuts i als aspectes que més mal ens fan. Ens caldrà la nostra millor versió per endur-nos els tres punts”.
  
Quant al planter, el tècnic terrassenc esmenta el perill des de l’arc d’Amanda Triviño, màxima golejadora de l’equip amb 20 dianes, i de la jove esquerrana Ariadna Ruiz. “A més, el bloc les acompanya molt bé. Les dues boies, l’estatunidenca Allyson Hansen i Lidia Escoda, són waterpolistes que cal vigilar i la portera Paula Rutgers va ser subcampiona del món juvenil amb la selecció espanyola el mes de desembre”.