El CN Terrassa visita el Catalunya amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria

L'equip de Dídac Cobacho ha perdut els tres últims partits de lliga

Redacció
17 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:03h
L'equip sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa visitarà aquest dissabte (18.00h) la piscina Sant Jordi per enfrontar-se al CN Catalunya en partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, tercer amb 30 punts, mirarà de retrobar-se amb el triomf davant un rival que és desè i que busca allunyar-se de les posicions de perill.
 
El tècnic local remarca que no hi ha cap mena de preocupació per haver perdut els tres darrers partits de lliga. “Som conscients que estem fent les coses, si bé ha mancat una mica d’encert. No hem d’oblidar que dues de les derrotes són contra equips superiors a nosaltres, els dos primers classificats, el Barceloneta i el Sabadell”. En aquest sentit, Cobacho entén que l’equip està sent “esclau” de la gran primera volta que va completar. “No tenim un conjunt experimentat com per estar a dalt i portar l’etiqueta de favorits. És difícil mantenir-se en aquestes posicions. D’alguna manera, hem alertat els rivals amb el nivell que hem mostrat, cosa que implica que ens esperin amb la màxima tensió”.
 
L’entrenador egarenc considera que el xoc contra el Catalunya arriba en un moment oportú per tal de “sumar i consolidar l’objectiu que ens hem marcat, obtenir una plaça entre els quatre primers”. Cobacho adverteix que caldrà tota l’atenció per superar el conjunt del barri de Gràcia. “És un matx amb certa trampa que només guanyarem si l’afrontem absolutament mentalitzats des del primer minut. Hem de posar-hi molta velocitat, molt ritme des del començament”. Tot i el lloc que ocupa actualment a la taula, el tècnic terrassenc recorda que, històricament, es tracta d’un club guanyador. “Sense anar més lluny, l’entrenador, Francesc Xavier Tato Garcia, va ser campió d’Europa la temporada 1994-95”.
 
Quant al planter, Cobacho subratlla el paper del saudita Bader Nasser Al Dughther, màxim anotador de l’equip amb 25 dianes. “És un esquerrà que mira de xutar a la primera per tal de sorprendre”. El secunda en l’aspecte golejador Miquel Gasulla, amb 14 dianes. El CN Catalunya també compta amb un jugador format a la pedrera del club, Pep Aguilella.