«Viaje con nosotros»: l'Orquestra Mondragón, a «The Street Music» de Terrassa

Aquest divendres, la mítica banda basca capitanejada per Javier Gurruchaga reviu els seus grans èxits a l'antiga sala Faktoria

Cartell promocional del concert.
Cartell promocional del concert. | OM
Redacció
17 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:06h
La mítica Orquesta Mondragón, capitanejada per l'incansable Javier Gurruchaga, continuen celebrant els 40 anys a dalt dels escenaris que van celebrar el 2016. Aquest divendres, l'espectacle "Anda suelto Satanás", una de les millors gires dels últims anys d'aquesta banda inigualable, arriba a Terrassa.

A partir de les nou del vespre d'aquest divendres 17 de febrer, el grup proposa un concert amb tots els seus èxits a la sala The Street Music, l'antiga Faktoria d'Arts, al carrer de la Rasa, 64-66 de Terrassa.

L'any 2016 es va iniciar aquesta festa d'aniversari amb nombrosos concerts a Espanya i la presentació a Mèxic i finalitzarà a finals del proper any. També es va editar el disc a Espanya i serà llançat a Mèxic al mes de març.

"Hem volgut celebrar els nostres 40 anys en la música amb un disc de duets amb magnífics amics i artistes", explica Gurrucghaga. "Per a nosaltres aquest treball musical és un pastís d'aniversari el major ingredient és l'art i el cor dels nostres amics d'aquí i d'allà que han compartit amb nosaltres escenari i carretera".

Les entrades tenen un preu de 15 euros més despeses de gestió, si es compren per internet, o de 20 euros si es compren a la taquilla de la sala.