L'escola Rosella celebra els seus 30 anys amb un esmorzar

El centre va ser batejat el 16 de febrer del 1987, i ho commemora amb un acte amb els alumnes i les famílies aquest dimecres al matí

L'escola Rosella de Viladecavalls.
L'escola Rosella de Viladecavalls. | A. V.
Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:47h
L'escola Rosella de Viladecavalls celebra aquesta setmana el seu 30è aniversari. Segons recull el web de l'escola, la primera vegada que va aparèixer aquest nom va ser al DOGC del 16 de febrer del 1987, així que aquest mateix dijous farà trenta anys justos.

Per això mateix, l'escola Rosella ho celebrarà aquest dimecres al matí amb un esmorzar de celebració, amb els pares i mares dels alumnes del centre.

L'escola obrirà portes a les nou i vint minuts del matí, i tots els familiars que ho desitgin podran col·laborar en la preparació de l'esmorzar. Cap a les 10.30 h, els alumnes sortiran al pati, on hi haurà un pastís gegant elaborat conjuntament entre totes les aules, i es bufaran les espelmes. La finalització de l'acte està prevista a dos quarts de dotze.

A banda d'aquesta celebració, els alumnes realitzen una sèrie d'activitats duran aquest curs escolar, relacionades amb l'aniversari, com són un recull de fotografies dels darrers trenta anys, una activitat per compartir rècords i un concurs radiofònic a càrrec de Ràdio Rosella.