Els drets i beneficis dels ciutadans europeus, a debat entre alumnes del programa Erasmus+ a Terrassa

Els alumnes i professors de l'escola El Cim, que acull un intercanvi amb tres instituts europeus, han assistit a una conferència-debat amb el professor de dret Adrià Calvet

El tinent d'alcalde Amadeu Aguado presentant la conferència.
El tinent d'alcalde Amadeu Aguado presentant la conferència. | A. T.
Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:06h
El Vapor Universitari de Terrassa ha acollit aquest dijous al matí la conferència-col·loqui "Do you feel European? Rights and benefits of living in the EU", a càrrec del professor de dret Adrià Calvet.

La xerrada anava dirigida a l'alumnat i professorat de l'escola El Cim i d'altres tres centres que estan desenvolupant un intercanvi aquests dies amb el centre terrassenc: el West Lothian College de Livingstone, a Escòcia, el Colegiul National Nicu Gane de Falticeni, Romania, i el Gregor-Mendel-Gymnasium d'Amberg, a Alemanya, en el marc del projecte Erasmus+ "The voice of Young Europe".

L'acte ha comptat amb la presentació d'Amadeu Aguado i la conferència d'Adrià Calvet, llicenciat en Dret per la Universitat Rovira i Virgili, màster en Polítiques Europees de cooperació internacional per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Estudis europeus per la Universitat Robert Schuman d'Estrasburg. Calvet és actualment professor de Dret Internacional Públic i Dret de la UE a la Universitat Rovira i Virgili i consultor en polítiques europees, amb experiència professional a la Comissió Europea i a la Diputació de Barcelona.