Terrassa millora l'accessibilitat i la mobilitat de dos punts de la ciutat

S'han introduït millores al gual per a vehicles del carrer de Sant Marian i al passatge de Santa Magdalena

Redacció
07 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:05h
El gual del carrer Sant Marian amb la carretera de Montcada, abans de la reforma.
El gual del carrer Sant Marian amb la carretera de Montcada, abans de la reforma. | GSV
El gual per a vehicles de la cruïlla entre el carrer de Sant Marian i la carretera de Montcada ha estat adequat per tal de fer més suau la transició dels vehicles. En aquest sentit, s'ha estès la superfície de l'asfalt imprès de manera que la inclinació sigui menys pronunciada. Aquesta intersecció es va dissenyar amb prioritat per als vianants, però amb el pas del temps i l'ús s'ha posat de manifest que la configuració de l'encreuament podria generar situacions no desitjables per a la circulació dels vehicles. 

D'altra banda, s'han realitzat també millores de l'accessibilitat al passatge de Santa Magdalena. En aquest cas, la pavimentació de la via presentava desperfectes considerables i dos graons que suposaven un obstacle per a l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda. Així, s'ha renovat la pavimentació i s'han eliminat els dos esglaons, que han estat substituïts per una rampa. 

Asfaltos Augusta, SL, ha estat l'empresa encarregada d'executar els treballs al carrer de Sant Marian, amb un pressupost de 9.900 euros (IVA inclòs). Pel que fa a l'actuació al passatge de Santa Magdalena, les feines han estat assignades a l'empresa Consmogar Egara, SL, i el cost de l'actuació ha estat d'un total de 14.199 euros (IVA inclòs).