Demanen una reunió urgent de l'Ajuntament d'Ullastrell per tractar l'augment de robatoris i incivisme

El PDECat afirma que cal acció i voluntat polítiques per millorar la seguretat ciutadana a la població

Redacció
07 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:52h
El PDECat d'Ullastrell ha demanat que es convoquin urgentment els grups municipals amb representació a l'ajuntament per abordar la problemàtica de la seguretat ciutadana, davant, diuen, de l'increment dels robatoris registrats en domicilis i comerços del municipi.

El grup demòcrata ha expressat la seva preocupació pels últims robatoris comesos al municipi, a més de la creixent preocupació que això genera entre els veïns, per l'augment dels actes incívics i robatoris, fet que urgeix una actuació immediata en matèria de seguretat.

Per això, diuen, el PDECat vol una trobada en matèria de seguretat ciutadana, amb l'objectiu d'arribar al màxim consens i prevenir les accions delictives, i vetllar pels drets i deures de la ciutadania. La portaveu demòcrata al consistori d'Ullastrell, Magda Rodó, ha argumentat que "cal garantir l'eficiència i la immediatesa en matèria de seguretat, i, per això, cal la voluntat de coordinar i amplificar els serveis de seguretat i prevenció" que hi ha a la població.