Una esmena al pressupost de la Generalitat vol reobrir l'atenció continuada al CAP de Castellbisbal

La Comissió d'Economia del Parlament va aprovar una esmena del PSC dimarts i ara s'haurà

Redacció
03 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:42h
La Comissió d'Economia del Parlament de Catalunya ha aprovat una esmena del Grup Parlamentari Socialista que demana la reobertura de l’atenció continuada al CAP de Castellbisbal. L'esmena s'haurà d'incloure al dictamen dels pressupostos de la Generalitat per al 2017 que es debatrà al ple del Parlament.

“Aquest és un primer pas. L'aprovació en Comissió d'Economia suposa una victòria, però posteriorment aquesta mateixa esmena haurà de ser debatuda en sessió plenària al Parlament de Catalunya” ha explicat Dolors Conde, regidora del PSC a l'Ajuntament de Castellbisbal.

Des de l'agrupació local del PSC a Castellbisbal, s'ha valorat la noticia de manera molt positiva i han recordat que aquesta esmena “va sortir de l'agrupació local del municipi, que la vem fer arribar al Grup Parlamentari Socialista perquè la presentessin en la sessió de debat dels Pressupostos” ha recordat Conde, que ha afegit: “per a nosaltres és de vital importància que els nostres veïns i veïnes tinguin garantida una atenció sanitària de qualitat i això, tal com estan avui les coses, no passa”.

En diverses ocasions, el PSC de Castellbisbal ha assistit al Parlament de Catalunya per a reivindicar l'obertura del CAP durant les 24 hores, i ho ha fet sempre acompanyat de la plataforma ciutadana No al tancament del CAP, que treballa per aquest mateix objectiu.

Ara, amb l'aprovació de l'esmena socialista, la Generalitat de Catalunya, dins de les disponibilitats pressupostàries per a l'any 2017, haurà de garantir, si el ple ho aprova, el recursos necessaris per a la reobertura del Servei d'atenció continuada del Centre d'Atenció Primària de Castellbisbal. Una demanda que ja ve de lluny i que és primordial per a la població del municipi vallesà. Segons ha manifestat Conde: “els i les socialistes de Castellbisbal estarem molt pendents de com evoluciona aquesta proposta, i vetllarem perquè el govern català compleixi amb les seves obligacions”.