El PDECat d'Ullastrell lamenta que el govern desestimi reformar el camp de futbol amb gespa artificial

Els demòcrates creuen que suposaria un gran avantatge per la població

El camp de futbol d'Ullastrell, inundat un dia de pluja.
El camp de futbol d'Ullastrell, inundat un dia de pluja. | PDECat Ullastrell
Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:42h
El PDECat d'Ullastrell ha lamentat que l'equip de govern de la població, format per ERC i Junts per Ullastrell, hagi desestimat la seva proposta per reformar el Camp de Futbol Municipal amb gespa artificial, i preveure l'execució de la reforma durant l'any 2018.

Els demòcrates estan en contra que el govern no vegi la reforma del camp de futbol com una oportunitat pel poble, i que prioritzi la construcció d’una plaça/mirador al davant de l'ajuntament, que té un pressupost de 156.207 euros que el PDECat entén que no és prioritari pel municipi.

El partit creu que la millora del camp de futbol significaria una empenta a la pràctica de l'esport al poble, i aportaria beneficis socials i econòmics pel municipi. A més, creuen que també s'augmentaria la massa social del Club de Futbol Ullastrell, aportaria unes instal·lacions esportives en condicions per la pràctica del futbol i d'altres esports i també portaria més visitants a Ullastrell, perquè suposaria un reclam per les poblacions veïnes. També l'escola, diuen, se'n podria beneficiar.

El PDECat es pregunta que "si Ullastrell va ser capaç de licitar i pagar en primera instància una escola de 4,5 milions d'euros, no som capaços de fer front a una inversió que podria costar entre 200.000 i 300.000 euros per reformar el camp de futbol municipal amb gespa artificial?". Els demòcrates creuen que només falta voluntat política, perquè podria finançar-se amb ajuts de la Diputació i del Consell General de l'Esport entre d'altres.