El Club Egara es proclama campió d'hoquei sala dues dècades després

L'equip ratllat s'imposa per shoot-outs en la final al CT Les Fonts

Lluís Mercadé, capità de l'Egara, aixeca el trofeu.
Lluís Mercadé, capità de l'Egara, aixeca el trofeu. | Rafel Martín
Redacció
23 de gener del 2017
Actualitzat a les 14:21h
El Club Egara es va proclamar aquest diumenge campió de Catalunya d'hoquei sala després de vèncer a la final i per shoot-outs al CT Les Fonts, que defensava el títol conquerit l'any passat. Es tracta d'un triomf històric per al club ratllat, que no aixecava el títol de la Primera Divisió d'hoquei sala des de la temporada 1989-90. Més de dues dècades després, els del Pla del Bon Aire tornen a regnar sobre el parquet.

El pavelló del Club Egara va acollir la reedició de la final de la temporada passada. Però aquesta vegada, després d'un matx trepidant que va acabar amb empat a quatre, els de Siso Ventalló van estar més encertat en els un contra un que decidirien el títol català.

El torneig dels ratllats va ser impecable. Després de classificar-se com a primers de grup en la primera fase, guanyat tots els partits, van imposar-se amb claredat a les semifinals contra el Júnior (1-5), en un partit molt seriós dels de Ventalló.

El podi del Campionat de Catalunya masculí es va completar amb la tercera posició de l'Atlètic Terrassa, que va derrotar el Junior FC de Sant Cugat en el darrer partit. En el campionat femení, el CD Terrassa va ser subcampió, en perdre la final contra el Junior FC.