Quatre persones ferides en un accident a la carretera N-150 de Terrassa

El sinistre ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa

Estat dels vehicles implicats en l'accident d'aquest diumenge a Terrassa.
Estat dels vehicles implicats en l'accident d'aquest diumenge a Terrassa. | Bombers
Redacció
22 de gener del 2017
Actualitzat a les 23:39h
Un accident de trànsit a la carretera N-150, a l'est de Terrassa, ha deixat un total de quatre ferits, aquest diumenge a primera hora de la tarda. S'hi han vist implicats dos turismes, que han xocat frontalment.

El sinistre ha tingut lloc a la variant de la N-150, a l'alçada del pont que travessa la riera de les Arenes, en sentit Sabadell. Els dos cotxes han xocat frontalment; un dels vehicles ha quedat travessat a la mitjana. Diversos dotacions policials i del SEM s'han traslladat a l'indret dels fets. Dues dotacions de Bombers hi han intervingut per rescatar els ferits. El tram on ha tingut lloc el sinistre és un revolt, amb dos carrils per cada sentit de circulació i una incorporació a la carretera en sentit oest.

Com a resultat de l'accident, dues dones han resultat ferides lleus i dos homes, ferits menys greus, segons el SEM. Tots ells han estat traslladats a centres hospitalaris per ser atesos de les lesions.

Fins que s'han retirat els vehicles afectats, la via ha estat tallada en els dos sentits de a marxa. La policia ha desviat el trànsit provinent de Sabadell per la carretera de Montcada (N-150a) des de la sortida del cementiri, i ha desviat pels carrers adjacents els que circulaven en sentit est.