L'alcalde de Terrassa rep els candidats a Síndic per valorar el polèmic procés

Jordi Ballart va escoltar les seves opinions i durant les properes setmanes mantindrà un seguit de reunions per decidir què fer amb l'elecció del nou Síndic

Ballart i Vega, amb els candidats a Síndic aquest divendres.
Ballart i Vega, amb els candidats a Síndic aquest divendres. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
21 de gener del 2017
Actualitzat a les 9:32h
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el tinent d'alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Alfredo Vega, s'han reunit aquest divendres a l'Ajuntament amb candidats i candidates que es van presentar per ocupar el càrrec de Síndic de Greuges de Terrassa. Al llarg de la reunió, que ha tingut lloc a la seu d'Alcaldia, l'alcalde ha escoltat de primera mà les valoracions que els candidats han fet del procés de participació ciutadana amb què van recollir suports per a la seva candidatura. Hi han assistit Míriam Bosch, Isabel Cazorla, Jordo Estapé, Xavier Gállego, Guillem Izquierdo, Anna Muñoz i Joan Tamayo; no hi ha assistit David Lobo.

L'alcalde es reunirà dimecres que ve a Barcelona amb el Síndic de Greuges de Catalunya per valorar el procés, que ha estat envoltat de polèmica, i en els pròxims dies convocarà una ronda de contactes amb els portaveus dels grups municipals. Posteriorment, tornarà a convocar una nova reunió amb els candidats i candidates, i està previst que al febrer, en el marc de la Junta de Portaveus, es debati la qüestió per prendre una decisió el màxim de consensuada possible al voltant del procés d'elecció del futur Síndic Municipal de Greuges.

Cal recordar que estava previst portar al ple de desembre el nomenament d'Isabel Cazorla com a nova Síndica, però Jordi Ballart va treure la proposta de l'ordre del dia en el darrer moment, arran del debat que van generar els mètodes utilitzats durant el procés participatiu.