Prodis i l'Associació Esportiva per la Justícia Social correran la Mitja Marató de Terrassa

Dinou atletes acompanyaran el JJ i la Segunda, ambdós amb paràlisi cerebral, en el repte de cobrir els 21km de cursa

Redacció
20 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:44h
Prodis i l’Associació Esportiva per la Justícia Social estaran presents en la XVIIIa Mitja Marató de Terrassa que se celebrà aquest proper diumenge dia 22 de gener. La Segunda i el José Julio, “JJ” per als seus amics, ambdós amb paràlisi cerebral, seran els atletes que seran empesos per atletes motors durant els 21 quilòmetres de la cursa. Un repte, proposat per l’Associació Esportiva per la Justícia Social a Prodis, arrel de la col·laboració entre ambdues entitats a la Cursa per la Justícia Social, que cerca treballar plegats per tombar barreres socials, físiques i mentals a la societat actual.

Els dos corredors de Prodis, així com els membres de l’Associació Esportiva per la Justícia Social formaran equip el proper 22 de gener compartint repte esportiu. A més, tots lluiran una samarreta confeccionada especialment per a l’ocasió, el disseny de la qual ha estat realitzat per les persones del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis. Entre els participants que acompanyaran a la Segunda i el JJ, en destaca el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Dani Nart, així com el Tinent d’Alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol. Ambdós ja van participar a la sessió d’entrenament que es va celebrar el passat 17 de desembre per preparar la cursa.

La participació de corredors de Prodis a les curses de la Mitja Marató de Terrassa no és una novetat, doncs en anteriors edicions ja hi han participats, sobretot a les curses Santi Centelles, que s’han preparat des de l’organització per als corredors de Prodis. Enguany, aquesta participació també es repetirà, amb dotze atletes dels quals sis van en cadira de rodes, tots ells acompanyats per un grup de trenta persones, entre voluntaris, professionals i familiars de Prodis.

L’Associació Esportiva per la Justícia Social és una iniciativa de CCOO arran de la participació en la organització de la Cursa per la Justícia Social de Terrassa. Un esdeveniment esportiu anual marcat per la solidaritat i la suma de voluntats. Una cursa on les persones participants omple el rebost d’aliments per a infants i a on atletes amb paràlisis cerebrals, criatures, atletes motor o atletes de categoria absoluta tenen un objectiu comú: la practica de l’esport com a vehicle d’integració, cooperació i reivindicació.