La Cecot renova el seu acord de col·laboració amb el Banco Santander

L'entitat serà el patrocinador de les activitats del Club Cecot Financer i Fiscal

Abad, de la Cecot, i Herrero, del Santander, signant l'acord de col·laboració.
Abad, de la Cecot, i Herrero, del Santander, signant l'acord de col·laboració. | Cecot
Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:07h
El president de la patronal terrassenca Cecot, Antoni Abad, i Luís Herrero, director territorial de Catalunya de Banco Santander, han renovat l'acord que les dues entitats van firmar el 2015 per continuar oferint assessorament i solucions de finançament empresarial a la comarca i a Catalunya.

Amb aquest conveni es ratifica la participació de Santander a la dinàmica del Club Cecot Financer & Fiscal, el que consolida al banc com a patrocinador principal de les activitats d'aquest espai de relació i debat entre professionals de l'àmbit financer i fiscal.

Gràcies a l'acord, durant el 2017 les empreses associades a la Cecot tindran a la seva disposició un assessor de Santander que els oferirà atenció personalitzada en les instal·lacions de la patronal sobre aspectes financers i fiscals, així com sobre la contractació dels productes financers i serveis més adequats a les seves necessitats. A més, les empreses de la Cecot seguiran beneficiant-se de major agilitat en la gestió dels tràmits i millores en les condicions de contractació dels serveis i productes que ofereix el banc.

Antoni Abad va expressar la seva satisfacció per "poder donar continuïtat a una relació que va començar fa un any i mig i que esperem consolidar en el present any amb la finalitat de retroalimentar-la i millorar la competitivitat de les empreses catalanes. De fet, i vista la perspectiva del ja realitzat, crec que hem trobat una bona fórmula de col·laboració en la qual sortim reforçats tots: empreses i professionals".

Per la seva banda, Luís Herrero, va subratllar que "amb aquest acord es confirma l'aposta de Santander per Catalunya, un enclavament estratègic en el qual el banc vol continuar prestant el seu suport al teixit productiu català".