Els petits i mitjans accionistes de Mina s'uneixen en una associació

Volen defensar els seus drets "patrimonials i accionarials" davant de les administracions i, si cal, de la justícia

Joaquim Albalate
19 de gener del 2017
Els petits i mitjans accionistes de Mina Pública d'Aigües de Terrassa s'han unit aquesta setmana per crear una associació per "tenir veu davant l'administració" i, si cal, "davant dels tribunals" per defensar els seus drets.

Aquesta nova entitat, encapçalada per Jaume Alsina com a president, s'ha creat davant de "les successives notícies i reunions sobre la finalització de la concessió de la distribució de l'aigua a Terrassa", i donada la postura de l'Ajuntament, que opta per la municipalització de la gestió del servei, els petits i mitjans accionistes de Mina volen "defensar els seus drets legals".

La incipient associació no ha volgut fer declaracions a La Torre i s'ha remès únicament al seu comunicat, tot i que afirma tenir previstes "diverses iniciatives per donar resposta a les inquietuds del col·lectiu que representa".

Segons el mateix comunicat, la finalitat principal d'aquesta associació és tenir veu davant ladministració i, si resulta necessari, davant els tribunals, per tal de defensar els drets patrimonials i accionarials dels seus associats, vetllant, arribat el cas, "per una justa valoració econòmica dels actius de la Companyia".

A més d'Alsina, la junta constituent la formen Miquel Font com a vicepresident, Francesc Palau com a secretari i David Chaler com a tresorer.