Presenten un projecte per enviar 200 joves catalans a formar-se i treballar a Alemanya

Terrassa acollirà una sessió informativa l'1 de febrer

Sàmper i Antón, de B4M, a la roda de premsa de presentació
Sàmper i Antón, de B4M, a la roda de premsa de presentació | A. T.
Redacció
17 de gener del 2017
Actualitzat a les 14:15h
El tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper i el soci fundador i director gerent de Bridge4Mobility (B4M), David Antón, han presentat aquest dimarts en roda de premsa la nova edició del projecte de Formació Professional Dual a Alemanya adreçada a joves que vulguin treballar i formar-se amb aquest sistema, que combina, de manera remunerada, els estudis a les aules amb l'experiència laboral.

L'empresa catalana B4M, en col·laboració amb les cambres de comerç, associacions empresarials, gremis professionals, centres de formació i ajuntaments d'arreu de Catalunya, seleccionen prop de 200 candidats catalans i catalanes per formar part de la promoció CATAZUBI2017 i començar l'FP Dual. Alemanya busca joves catalans d'entre 16 i 30 anys que estiguin a l'atur, que no tinguin estudis universitaris però que hagin acabat l'ESO.

El país germànic necessita aquests joves per cobrir el dèficit de professionals per a hostaleria i gastronomia, el sector sòcio-sanitari i serveis a empreses, entre d'altres sectors. Els i les joves participants, aprendran un ofici treballant amb un projecte que compta amb el suport del Servei Català d'Ocupació, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i la Unió Europea.

Per als joves interessats, hi ha una sessió formativa el proper dimecres 1 de febrer a les deu del matí a Foment del Treball.