Miquel Puig, escollit president del PDECat d'Ullastrell

L'assemblea local de la formació va escollir per unanimitat l'única candidatura presentada

Part de la nova direcció del PDECat a Ullastrell
Part de la nova direcció del PDECat a Ullastrell | PDECat
La Torre
02 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:09h
Els associats del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat) d'Ullastrell van ratificar el passat dijous 29 de desembre el nou Equip Local per dirigir el partit al municipi. Com era d'esperar, va sortir proclamada l'única candidatura presentada i ho va ser amb el suport del 100% dels vots emesos.

L'assemblea, en la que va participar el President Comarcal del PDECat, Xavier Reinaldos, va servir per constituir oficialment el partit i la ratificació de la candidatura #SumemAmbTU. "Ens hem presentat amb el compromís de ser referents a Ullastrell i que el nostre missatge sigui fort en el conjunt de la societat d'Ullastrell", ha manifestat Miquel Puig, que encapçala el nou Equip Local del PDECat.

Els membres de la candidatura han agraït el suport rebut per liderar el nou partit a Ullastrell. "Un equip que treballi pel grup municipal i per fer un partit que representi la centralitat política i social d'Ullastrell" són els objectius bàsics que s'ha fixat la nova executiva local del Partit Demòcrata a Ullastrell.

La direcció del PDECat d'Ullastrell està encapçalada per Miquel Puig com a president, i en formen part Magda Rodó com a secretària d'organització, Javi Martin com a tresorer, Leilianne d'Oliveira com a responsable de comunicació, Gerard Rodó com a cap de Joventut i Clara Monés com a vocal.