Els Girbau guanyen el Campionat de Nadal al Golf Municipal de Matadepera

En handicap, les guanyadores van ser Carme Querol i Montserrat Royes

Redacció
27 de desembre del 2016
El Camp de Golf Municipal de Matadepera va organitzar el cap de setmana passat el Campionat de Nadal, que es va disputar en la modalitat Fourball Stableford a 18 forats, i on hi van participar 22 parelles de golfistes. La primera parella en la classificació general va ser la formada per Joan i Joel Girbau, que es van imposar amb 37 punts. Pel que fa a la classificació per handicap, la primera parella classificada va ser la integrada per Carme Querol i Montserrat Royes, seguides de Javier i Blanca Yagüe.

L'alcaldessa Mireia Solsona i el regidor d'esports Quico Sala van ser els encarregats de lliurar els trofeus a les guanyadores i guanyadors, en un acte celebrat a la sala Can Vinyers en finalitzar el Campionat. Tot seguit es va procedir a un dels sortejos de productes aportats pels patrocinadors que més expectació genera, on s'hi incloïa la típica panera de Nadal amb productes selectes, i dos pernils ibèrics.

Les cites amb la competició al camp de golf durant el mes de gener estan previstes per divendres, dissabte i diumenge 13, 14 i 15 amb un dels plats forts del calendari, el Campionat de Sant Sebastià.