VÍDEO Ikea declara la guerra als joves que intenten passar la nit a les seves botigues

Entre els joves s'ha popularitzat la idea d'amagar-se en algun racó dels establiments d'Ikea per poder-hi passar la nit quan tothom en marxa

Redacció
25 de desembre del 2016
Actualitzat a les 21:39h
Ho van posar de moda dos joves britànics aquest estiu amb un vídeo que s'ha fet viral
Ho van posar de moda dos joves britànics aquest estiu amb un vídeo que s'ha fet viral | Youtube

Ikea ha declarat la guerra a una nova moda que s'està estenent entre els joves: quedar-se a dormir a les seves botigues. Cada vegada són més comuns els intents de nois que s'amaguen en algun moble durant l'horari de visita i esperen que tothom en marxi per poder-se moure tranquil·lament per les instal·lacions.

La companyia sueca ha llençat un comunicant advertint que, si bé aprecien que les persones "vulguin tenir experiències divertides" a les seves botigues, "no permetrem que s'hi quedin a dormir". El portaveu d'Ikea, Jakob Holmstrom, ha deixat clar que denunciaran els menors que intentin viure una aventura d'aquestes característiques als seus establiments perquè creuen que "hem d'acabar ja amb aquesta bogeria sobredimensionada".

Tot va començar aquest estiu, quan dos joves britànics van amagar-se en un armari i van passar tota la nit en una botiga Ikea del Regne Unit. Van gravar la seva experiència i després van compartir el vídeo a Youtube amb un títol suggeridor: "Dos idiotes en una nit a Ikea". La companyia va decidir no denunciar-ho, però des de llavors no s'han parat de repetir episodis semblants per tot el món i ha decidit dir prou.